Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, facilitar un accés més ràpid als mateixos i personalitzar mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra política de cookies

x
Millorem l’entorn i fomentem l’ús sostenible dels recursos.
reunion Elche

Treballem per a consolidar una actuació integral i a llarg termini en matèria de desenvolupament sostenible.

La responsabilitat empresarial és el compromís de les empreses de contribuir al desenvolupament econòmic sostenible, treballant amb els empleats, les seues famílies, la comunitat local i la societat en general, per a millorar la seua qualitat de vida.


Aigües i Sanejament d’Elx és una organització responsable, i ho demostrem dia a dia amb accions de protecció de l'entorn, l'aposta per les tecnologies avançades i netes, i el compromís amb les comunitats en què opera la companyia; en definitiva, en el diàleg amb els nostres grups d'interés. La sostenibilitat és una tasca comuna de coresponsabilitat i és necessari mantindre un diàleg obert amb els nostres grups d'interés per a poder conéixer les seues expectatives i crear valor per a tots ells.


Aigües està duent a terme un projecte pilot a Espanya dins del sector de l'aigua, mitjançant una estratègia de desenvolupament sostenible, que té en compte en les seues decisions empresarials els factors econòmics, mediambientals i socials, i que aquests formen part de la gestió del cicle sostenible de l'aigua en el municipi d'Elx incorporant expectatives dels grups d'interés de la ciutat.


Aquest projecte es va iniciar a finals del 2014 amb un equip format per personal d'Aigües d’Elx de diversos departaments: clients, RRHH, operacions, depuració, laboratori, PRL, sistemes certificats, financer i gestió ambiental del Clot de Galvany.

reunión de trabajo
icono Objectius d'estratègia de desenvolupament sostenible
  • Contribuir a la salut i al benestar de la població del territori a través de la qualitat de l'aigua.
  • Desenvolupar l'ocupació local, formar habilitats i oficis diversos per a hui i demà.
  • Compartir la nostra experiència amb la societat i mantindre una cultura d'empresa, distesa i amable, a més de fortament integrada en el territori.
  • Dialogar per aconseguir solucions per a disminuir els impactes negatius de les infraestructures per als veïns.companyar el creixement sostenible del territori, tant a la ciutat com en les pedanies. Desenvolupar serveis i productes innovadors per a la integració intel•ligent a la ciutat (Smartcity).
  • Fomentar el coneixement del sistema tarifari.
  • Implementar una política solidària en matèria d'accés als serveis a la població més desfavorida.
oficina virtual Cortes_programados_val