Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, facilitar un accés més ràpid als mateixos i personalitzar mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra política de cookies

x

L'actualització de les dades de contacte permet al client obtindre tota la informació del seu contracte d'aigua a través d'e-mail o SMS
lunes, 15 de mayo de 2017

A fi d'oferir un servici cada vegada més complet i personalitzat a l'usuari del servici, Aigües d’Elx du a terme de manera periòdica campanyes d'actualització de la informació disponible dels seus clients.


Omplint un senzill formulari (nom, número de contracte, mòbil, correu electrònic) , l'usuari rep en 24 hores la confirmació que l'actualització de dades ha sigut realitzada correctament i pot a continuació beneficiar-se dels múltiples avantatges associades al servici que presta l'empresa.


A través de sms o e-mail, Aigües d’Elx informa de manera gratuïta de circumstàncies com ara: excessos en el consum (superiors a l'habitual) , talls de subministrament programats (horaris i duració previstos) , incidències en el pagament amb l'entitat bancària (evitant gastos i molèsties innecessàries) , devolucions bancàries, canvi o revisions de comptadors, estat del contracte i altres millores en el servici.

 

ACCEDISCA ACÍ PER A DUR A TERME L'ACTUALITZACIÓ DE LES SEUES DADES

:

Més noticies
oficina virtual Cortes_programados_val