Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, facilitar un accés més ràpid als mateixos i personalitzar mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra política de cookies

x

Avís legal

Aquest lloc web pertany a AIGÜES I SANEJAMENT D’ELX, S.A (d'ara endavant AIGÜES D’ELX), societat de nacionalitat espanyola amb CIF A-53.555.967, inscrita en el Registre Mercantil de/d’ Alacant, en el tom 2432, foli 24, full A-64388, inscripció 1ª amb domicili social a Plaza de la Llotja, 2 - 03202 Elx.

 

L'accés i ús del lloc web atribueix a qui el realitza la condició d’ "Usuari" que accepta plenament i sense reserves aquestes condicions generals, així com les condicions particulars que, si escau, complementen, modifiquen o substituïsquen les condicions generals en relació amb determinats serveis i condicions del lloc web.

 

CONDICIONS GENERALS D'UTILITZACIÓ DEL LLOC WEB OBJECTE

 

Aquestes condicions generals regulen l'ús (incloent-hi l’accés, la creació, l’edició, la modificació i la supressió) a aquest lloc web de/d’ AIGÜES D’ELX, inclosos els continguts i serveis que hi ha posats a disposició. Qualsevol persona que accedisca a aquest lloc es considera "Usuari", i accepta de forma expressa, automàtica i voluntària sotmetre's a les condicions generals vigents en cada moment que hi accedisca.

 

La utilització de certs serveis oferits en aquest lloc web pot estar sotmesa a condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixen, completen i/o modifiquen aquest document. Per tant, amb anterioritat a la utilització d'aquests serveis, l'usuari ha de llegir atentament les corresponents condicions particulars.

 

AIGÜES D’ELX es reserva el dret de modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, l'estructura i el disseny del lloc web, modificar o eliminar serveis o continguts així com les condicions d'accés i/o ús del lloc web.

 

ÚS

 

L'usuari és conscient i accepta que l'ús del lloc web es realitza en tot cas sota la seua única responsabilitat, i que queda prohibit l'ús del lloc web amb finalitats il·lícites o lesives per a AIGÜES D’ELX o qualsevol tercera persona. En la utilització del lloc web, l'usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que poguera danyar la imatge, els interessos i/o els drets de/d’ AIGÜES D’ELX i/o de terceres persones, o que poguera danyar, inutilitzar o sobrecarregar el lloc web, o que impedira de qualsevol forma la normal utilització del lloc web.

 

AIGÜES D’ELX adopta les mesures de seguretat raonablement adequades per a detectar l'existència de virus; no obstant això, l'usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics en Internet no són enterament fiables i que, per tant, AIGÜES D’ELX no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguen produir alteracions en els sistemes informàtics de l'usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en aquests.

 

DRETS DE PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUAL

 

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual, així com tota la informació continguda en el lloc web (imatges, dissenys gràfics, codi font, disseny, estructura de navegació, bases de dades i qualsevol altre contingut que hi aparega) són propietat de AIGÜES D’ELX, o bé ostenta els drets suficients per a ús.

 

Els drets d'explotació sobre aquest lloc web i qualssevol dels seus continguts, elements i, en particular, els drets d'ús, explotació, distribució, transformació i comunicació pública pertanyeran en tot moment, amb caràcter exclusiu, durant tota la vigència prevista legalment respecte a tals drets de propietat industrial i intel·lectual, i per a tothom, a AIGÜES D’ELX, incloent-hi qualsevol millora, adaptació, traducció, perfeccionament de qualsevol dels seus continguts, elements i altres materials creats, editats i/o modificats per l'usuari. L'usuari no podrà utilitzar les marques registrades per AIGÜES D’ELX, noms comercials, dissenys, know-how, així com qualsevol altre signe distintiu de AIGÜES D’ELX, sense el previ i exprés consentiment d’aquesta.

 

L'usuari no podrà modificar ni reproduir, ni en part ni íntegrament, aquesta informació sense el consentiment previ i exprés de/d’ AIGÜES D’ELX. Amb caràcter enunciatiu, però no limitatiu: 1) L'usuari no es troba autoritzat a suprimir, eludir, manipular el "copyright" i altres dades identificatives dels drets de AIGÜES D’ELX, així com qualssevol mecanismes de protecció. 2) L'usuari no es troba autoritzat per a desmuntar, descompilar o invertir les bases de dades en què s'emmagatzema la informació del web. Tota la informació del lloc web està protegida sota els drets d'autor. La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquesta web, la seua revenda, així com la lesió dels drets de propietat intel·lectual o industrial de AIGÜES D’ELX, donarà lloc a les responsabilitats legalment establides. Les marques (signes distintius i logos) que apareixen en el lloc web són titularitat exclusiva de AIGÜES D’ELX i estan degudament registrats o en procés de registre. Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies que apareguen en aquest document o en el lloc web poden ser marques o altres signes distintius registrats pels seus respectius i legítims propietaris.

 

EXCLUSIÓ DE GARANTIAS I RESPONSABILITATS

 

AIGÜES D’ELX no és responsable dels danys o perjudicis derivats de l'ús dels continguts de la seua web. Especialment, AIGÜES D’ELX no respon ni dels continguts ni de l'estat dels enllaços o links que conté aquest lloc web i que poden conduir  l'usuari a altres llocs i pàgines web gestionades per terceres persones. AIGÜES D’ELX no respon ni dels continguts ni de l'estat d'aquests llocs i pàgines web. L'accés a aquestes a través d'aquest lloc web tampoc implica que AIGÜES D’ELX recomane o aprove els seus continguts. AIGÜES D’ELX no es fa responsable dels danys o perjudicis de qualsevol tipus produïts en les deficiències del servei del seu centre servidor, ni de les xarxes de comunicació, ni dels problemes resultants de mal funcionament o ús de versions no optimitzades dels navegadors. Tant l'accés al lloc web com l'ús que puga fer-se de la informació continguda en aquest és de l'exclusiva responsabilitat de qui el realitza. AIGÜES D’ELX no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguera derivar-se d'aquest accés o ús de la informació. AIGÜES D’ELX no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguen produir ni dels possibles danys que pogueren causar-se als programaris i al sistema informàtic de l'usuari, als fitxers o documents emmagatzemats en aquest, com a conseqüència de la presència de virus en l'ordinador de l'usuari utilitzat per a connexió als serveis i continguts de la web, d'un mal funcionament del navegador o de l'ús de versions no actualitzades d’aquest, corresponent a l'usuari en tot cas la disponibilitat de ferramentes adequades per a la detecció i desinfecció de programes informàtics nocius.

 

HIPERENLLAÇOS I LLOCS ENLLAÇATS

 

L'usuari que pretenga establir un hiperenllaç o dispositiu tècnic d'enllaç des del seu lloc web al lloc web de AIGÜES D’ELX haurà d'obtenir una autorització prèvia i per escrit de AIGÜES D’ELX. L'establiment d'hiperenllaç no implica en cap cas l'existència de relacions entre AIGÜES D’ELX i el/la propietari/ària del lloc o de la pàgina web en què s'establisca l'hiperenllaç, ni l'acceptació o aprovació per part de AIGÜES D’ELX dels seus continguts o serveis. En tot cas, AIGÜES D’ELX es reserva el dret a prohibir o inutilitzar en qualsevol moment qualsevol hiperenllaç al seu lloc web, especialment en els supòsits d'il·licitud de l'activitat o dels continguts del lloc web en què s'inclou l'hiperenllaç.

 

En el lloc web de AIGÜES D’ELX es posa a la disposició de l'usuari únicament per a la cerca de, i accés a, la informació, els continguts i els serveis disponibles en Internet, hiperenllaços o dispositius tècnics d'enllaç (ex.: links o botons), directoris o instruments de busca que permeten a l'usuari l'accés a llocs o portals d'Internet pertanyents o gestionats per terceres persones (llocs enllaçats). AIGÜES D’ELX no ofereix ni comercialitza per si i/o per mitjà de terceres persones la informació, els continguts i els serveis disponibles en els llocs enllaçats, ni aprova, supervisa o controla de cap manera els continguts i serveis, així com qualsevol material de qualsevol naturalesa existent en aquests, i l'usuari assumirà de manera exclusiva tota la responsabilitat de la navegació a través d’aquests.

 

L'existència de llocs enllaçats no pressuposa en cap cas la formalització d'acords amb els responsables o titulars d’aquests, ni la recomanació, promoció o identificació de AIGÜES D’ELX amb les manifestacions, els continguts o els serveis proveïts.

 

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

 

Aquestes condicions generals es regiran per la legislació espanyola. AIGÜES D’ELX i l'usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que poguera correspondre'ls, se sotmeten a la jurisdicció dels jutjats i tribunals de la ciutat d'Elx per a quantes qüestions pogueren suscitar-se o accions exercitar-se derivades de la prestació del servei del lloc web i dels seus serveis i continguts, i sobre la interpretació, l’aplicació, el compliment o l’incompliment del que s’hi ha establit.

oficina virtual Cortes_programados_val