Asset Publisher

Vols traure-li el màxim partit a la nostra web en la gestió del teu contracte?

Des de l’Àrea de Clients de la nostra web pots fer totes les gestions relatives al teu contracte d’una manera còmoda, àgil i senzilla, en el moment que vulgues i des de qualsevol dispositiu (mòbil, ordinador…).

Amb l’objectiu de mostrar-te les principals gestions que pots fer des de la teva àrea privada i els avantatges que açò t’ofereix, hem creat una sèrie de vídeos tutorials breus on t’expliquem com fer-ho.

  • Registra't en l'Àrea de Clients: segueix els passos necessaris per a donar-te d’alta en la teva àrea privada i comença a gestionar el teu contracte quan ho necessites.

       

  • Emet un document de pagament: genera el teu propi document de pagament de les teves factures i abona-les a través de la teva entitat bancària. Evita desplaçaments i aprofita el codi que generem en el document per a abonar la factura a través del portal web de la teva entitat bancària.

       

  • Descarrega les teves factures: accedeix al teu historial de factures i descarrega’n en format electrònic les que necessites.

       

  • Pagament de factures: en cas no tingues domiciliats els teus rebuts, però disposes de targeta bancària, accedeix i mitjançant una passarel·la de pagament segura podràs abonar les teues factures

       

Descobreix com traure el màxim profit de l’àrea privada i totes les facilitats que posem a la teva disposició perquè pugues fer totes les teves gestions quan ho necessites.