SVisual

Servicio de Videointerpretación en LSE

Servici de videointerpretació en llengua de signes espanyola (LSE)

 

ogo del servei de *videointerpretació amb amb cercle darrere de les lletres en verd i una mà que saluda

SVIsual és el primer servici de videointerpretació en LSE que hi ha en el nostre país. La Fundació CNSE per a la Supressió de les Barreres de Comunicació, en col·laboració amb la Confederació Estatal de Persones Sordes (CNSE), ha apostat per un ús estratègic de les noves tecnologies al servici de la comunicació per a assegurar que les persones sordes o amb discapacitat auditiva tinguen el mateix accés a la informació que la resta dels ciutadans.

Aigües d’Elx, en les seues oficines, disposa del servici d’atenció a persones sordes SVisual. Així, quan es requerisca un servici de traducció en llengua de signes per a fer gestions presencialment en l’oficina, es podrà fer una telefonada per videoconferència al personal qualificat de Fesord, Federació de persones sordes de la Comunitat Valenciana,que s’encarregarà de fer la traducció en temps real.

A més, a través del nostre servici de Cita prèvia pots programar la teua cita. Has d’indicar que vols utilitzar el servici SVisual.

Això és possible gràcies a un acord de col·laboració amb Fesord, entitat que treballa per a l’eliminació de les barreres de comunicació per a les persones sordes.