Informació corporativa

Información corporativa Ejemplo

 

logo dá aigües d´Elx

 

Des de l’1 de juliol de 2001, l’Empresa Mixta Municipal Aigües d’Elx, formada en un 51% per l’Ajuntament d’Elx i en un 49% per Hidraqua, SA, gestiona el cicle sostenible de l’aigua en el municipi d’Elx.

Som una companyia que contribuïx al creixement i el desenvolupament de la ciutat d’Elx, amb més de 110 professionals que compartim el mateix compromís i responsabilitat per a garantir en tot moment el subministrament d’aigua de màxima qualitat amb el mínim impacte ambiental.

Al llarg d’estos anys hem participat de forma compromesa i activa en l’evolució de la ciutat. S’han administrat els recursos hídrics amb el màxim respecte al medi i s’han aconseguit nous reptes que han derivat en més benestar per als ciutadans.

Un altre dels aspectes que cal destacar de la gestió d’Aigües d’Elx durant estos anys ha sigut el seu compromís mediambiental amb l’entorn natural. Com a mostra d’açò, cal ressaltar la reutilització del cent per cent de les aigües depurades i la gestió del Paratge Natural Municipal del Clot de Galvany.

Aigües d’Elx també té una forta vocació de servici amb les persones, per la qual cosa en els últims anys ha emprés accions socials per a ajudar les famílies que per raons diverses patixen dificultats econòmiques. Per a atendre este tipus de necessitats, s’ha creat un Fons social y se han definit Tarifas Bonificades per a determinats col·lectius, com ara parats, jubilats i famílies nombroses.