Cita prèvia

Asset Publisher

Necessites ajuda per a fer una gestió relativa al teu contracte?

Tu decidixes quan vols que t’atenguem

 

En Aigües d'Elx hem activat un servici de cita prèvia telefònica a través del qual pots decidir còmodament quan vols que et telefonem per a fer qualsevol gestió relativa al teu contracte.

La nostra prioritat és que no hages de desplaçar-te a l’oficina. Amb eixa finalitat, estem adaptant els nostres canals d’atenció perquè pugues fer totes les gestions relatives al teu contracte còmodament des de casa.

El procés és senzill: només has d’accedir al nostre portal de cita prèvia telefònica per a seleccionar la data i l’hora que s’adapten millor a la teua disponibilitat. Una vegada hages completat el procés, la teua cita quedarà registrada i, arribat el moment, et trucarem per a oferir-te una atenció 100% personalitzada i adaptada a les teues necessitats.

 

 

 

En Aigües d'Elx som sensibles a les necessitats dels nostres clients i som conscients del valor diferencial que aporta l’atenció presencial, tant en circumstàncies de vulnerabilitat com en les gestions que requerixen preferiblement una interacció en persona. Per este motiu, una vegada que hàgem entrat en contacte telefònic amb tu i preparat els preliminars de la gestió, podrem concertar data i hora de visita per a prestar l'assistència necessària de manera presencial.