Asset Publisher

Balanç cap d'any i nous projectes 2020, Aigües i Sanejament d´Elx

El Regidor d'Aigües, Héctor Díez i el Gerent d'Aigües i Sanejament d´Elx, Javier Prieto, han donat a conéixer les inversions que s'efectuaran cara al pròxim 2020 i han anunciat que el pròxim 15 de gener començaran les obres de la connexió dels sobreeixidors de Ciutat Jardí, Palmerars i Sant Antón, amb el col·lector principal de la Ronda Sud.

Per part seua, Javier Prieto, ha assenyalat que 2019, ha vingut marcat per l'adaptació a la llei de contractes del sector públic, que ha generat a Aigües d´Elx un canvi substancial de la licitació pública. Del mes d'abril fins a desembre s'han tret 22 licitacions.

D'altra banda, Héctor Díez, ha recordat que l'aprovació dels comptes municipals d'Aigües d´Elx obri un horitzó a l'exercici 2020, que porta importants inversions relacionades amb el cicle hídric en el Municipi d'Elx. El lleuger increment del 1.7% conforme a l'IPC, no solament està destinat al manteniment, modernització i a la creació de noves infraestructures de la xarxa hidràulica il·licitana, com els col·lectors del sud de la ciutat, sinó per a elevar la quantitat de fons social dirigit a ajudar a les 4.200 famílies que es beneficiaren d'aquest. Aquest fons passarà de 250.000 a 350.000 euros.També es crearà un altre per als qui no puguen fer front a la taxa de clavegueram. 

 

 

" "