Iniciatives locals

El Clot

Jornada de revegetació en El Clot de Galvany

La revegetació és una pràctica que consistix a tornar l'equilibri o restaurar la coberta vegetal d'una zona on les seues formacions vegetals originals estan degradades o alterades.

La plantilla d'Aigües d´Elx va col·laborar en les tasques voluntàries de revegetació del paratge natural d'El Clot de Galvany, plantant un total de 72 espècies autòctones de la zona.

Donación de sangre 2

La plantilla d’Aigües d’Elx col·labora en la donació de sang.

La donació de sang és una necessitat social. Per a proveir les necessitats de la nostra Comunitat són necessàries unes 40 donacions a l’any per cada 1.000 habitants.

Donar sang és donar vida, ja que les transfusions no solament formen part del tractament de determinades malalties, sinó que també salven vides davant de situacions mèdiques d’extrema gravetat.

La majoria de persones podem donar sang, però només podem fer-ho si tenim entre 18 i 70 anys, pesem més de 50 kg i, en el cas de les dones, no estan embarassades.

Asset Publisher

Il·lusiona amb un joguet

Un any més, la Fundació Elx Acull vol que la il·lusió del Nadal arribe a totes les llars de la ciutat. Amb esta finalitat s’ha dut a terme la campanya “Il·lusiona amb un joguet”. Estos regals s’entregaran en la festa de Reis Mags que s’organitzarà en la sala d’actes de la Universitat CEU d’Elx, un esdeveniment en el qual l’any passat més de 150 xiquets i xiquetes van rebre el seu regal de Nadal.

La plantilla d’Aigües d'Elx va aconseguir dos palets de joguets nous per a famílies vulnerables.

Asset Publisher

Recollida de productes alimentosos no peribles per a Càrites en Elx.

Amb el nom de “Gotes solidàries”, la plantilla va arreplegar dos palets d’aliments i productes d’higiene per Nadal.

Esta acció, que es duu a terme per segon any consecutiu, s’unix a les iniciatives engegades per la plantilla d’Aigües d’Elx per a col·laborar amb la societat a la qual presten servei i, així, ajudar els col·lectius més desfavorits.