Programes educatius

Asset Publisher

Aquología

Programa educatiu Aqualogia

A Aigües d’Elx apostem per l’educació ambiental i la difusió de la cultura de l’aigua en les edats més primerenques. Per este motiu, mitjançant el nostre Programa educatiu Aqualogia, acostem el cicle urbà de l’aigua a escolars d’educació primària. A més, estes pràctiques d’educació ambiental i ús responsable de l’aigua es duen a terme en associacions com Elx Acull.

A conseqüència de la pandèmia COVID-19 i amb l'objectiu de prioritzar la seguretat de l'alumnat, les sessions d'AQUALOGÍA es duran a terme temporalment de manera virtual. AQUALOGÍA 2.0 és una plataforma d'Educació Ambiental en la qual es pot accedir al llarg d'un mes a contingut interactiu entorn de la cura de l'aigua i del medi ambient. 

 

Descobreix més sobre Aqualogía 2.0 

 

Sol·licitar accés a Aqualogía 2.0 

Units pel medi ambient

Units pel medi ambient

L'educació és un pilar fonamental per a Aigües d´Elx. És una responsabilitat per a l'empresa conscienciar als més xicotets  sobre la necessitat de fer un ús responsable de l'aigua potable i cuidar el medi ambient.

Per a això, en els centres educatius es realitzen activitats orientades a la sensibilització i conscienciació dels xiquets, fent-los partícips, per exemple, de la difusió del missatge a través de mitjans de comunicació.