Programes educatius

El monstruo de las toallitas

dibuix d'un monstre eixint d'un vàter i al costat una paperera de la qual sale el missatge de no tirar toallitas a l'excusat

‘’No alimentes al monstre de les clavegueres’’

A través de la campanya "No alimentes al monstre de les clavegueres" de AEAS (Associació Espanyola de Proveïment d'Aigua i Sanejament), es pretén la sensibilització en contra de l'eliminació de les toallitas humides pel vàter ja que generen un problema ambiental i econòmic, obstruint els equips de bombament i les estacions de depuradores d'aigües residuals.

En aquesta campanya participaran els col·legis i instituts d'Elx i pedanies i les OMAC’s, col·laboració i contribució fonamental per a fer arribar el missatge.

Asset Publisher

Units pel medi ambient

Units pel medi ambient

L'educació és un pilar fonamental per a Aigües d´Elx. És una responsabilitat per a l'empresa conscienciar als més xicotets  sobre la necessitat de fer un ús responsable de l'aigua potable i cuidar el medi ambient.

Per a això, en els centres educatius es realitzen activitats orientades a la sensibilització i conscienciació dels xiquets, fent-los partícips, per exemple, de la difusió del missatge a través de mitjans de comunicació.

patio del colegio donde se lleva a cabo una actividad de participación en una cadena de radio

Aquología

dos xiquets i una xica realitzant experiment en una taula

Programa educatiu Aqualogia

A Aigües d’Elx apostem per l’educació ambiental i la difusió de la cultura de l’aigua en les edats més primerenques. Per este motiu, mitjançant el nostre Programa educatiu Aqualogia, acostem el cicle urbà de l’aigua a escolars d’educació primària.

A més, estes pràctiques d’educació ambiental i ús responsable de l’aigua es duen a terme en associacions com Elx Acull.